JuliBell Kids

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die wij niet retour aannemen:

  • Artikelen die niet binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons zijn
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is

Stuur altijd eerst een mail voordat je iets retour stuurt naar info@julibell-kids.nl.

Klachten: 

Je product ontbreekt, in beschadigd of is verkeerd geleverd? wat ontzettend vervelend. Maak hier gelijk een melding van door een email te sturen nar info@julibell-kids.nl. Vermeld hierin je ordernummer, de productnaam en stuur een duidelijke foto van je klacht mee zodat wij je klacht kunnen beoordelen en zo snel mogelijk een passende oplossing voor je kunnen vinden.